Mijn naam is Evelien, woonachtig in Emmen en sinds 2013 fotograaf. Tussen 2013 en 2020 heb ik voornamelijk bruiloften, familie-shoots, zwangerschapsreportages en duoshoots gedaan. Ik merkte dat ik hier mijn creativiteit niet in kon uiten, daarom ben ik mij gaan verdiepen in portretfotografie met een behoorlijk randje, iets wat niet in hokjes past. 
Al vanaf kinds-af-aan merkte ik dat ik ook niet in een hokje pas.  Ik ben nog steeds, op 30 jarige leeftijd, gefascineerd door de wereld van magie, mythes en legendes, vampieren, astrologie , astronomie en al het andere mystieke en donkere van de wereld. Mijn favoriete kinderboek (met waanzinnige illustraties en tong brekende spreuken) is dan ook Heksenbal bij Vollemaan van schrijvers Civaldi en Philpot. Op acht jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste Harry Potter boek en sindsdien ben ik ook een echte Potterhead. Ook andere films en boeken in de fantasy genre vind ik fantastisch.
Mijn liefde voor het vastleggen van mensen is alleen maar gegroeid en ik merk dat ik elke dag nog leer. Ik werk graag met allerlei mensen omdat ik vind dat iedereen iets moois en unieks heeft. Mijn brein draait overuren als het gaat om het creatieve proces en dit zet ik graag, met een team, om in beeld!
Ben je nieuwsgierig naar de rest, of heb je vragen? Stuur een berichtje of neem gerust een kijkje op mijn website of instagram voor meer werk!

TERUG NAAR BOVEN