Ben je een model en wil je jouw concept of portfolio uitbreiden, of ben je juist geen model en wil je een onvergetelijke ervaring? Dan kun je mij boeken als fotograaf en hieronder lees je over de investering. 

Waar investeer je in?
Allereerst investeer je in een relaxte, gezellige en ongedwongen sfeer. Ik help je met poseren, het vormgeven van een concept en het wegwijs maken in mijn werkstijl. 
Je hoeft geen ervaring te hebben in het model staan, ik help je met poseren en begeleid je door de shoot! Ik laat je stralen en vorm je in het concept wat je voor ogen hebt of als je juist wil dat ik een concept om jou als individu bedenk. 
Ik heb een kleine garderobe aan jurken en props, het huren van jurken en of dergelijke props bij een extern bedrijf zijn kosten die je zelf betaald. 
Weet dat ik een duidelijk melancholische en donkere edit stijl heb. Mocht je dit graag anders zien, laat dit weten. 
Per uur krijg je 2 bewerkte foto's van hoogwaardige kwaliteit. Meer foto's zijn te bestellen voor €20 euro per stuk. 
In ruil hiervoor vraag ik: 
- Een tarief van  €125 euro per uur. 
- Werk ik maximaal 6 uur aaneengesloten. 
- Reiskosten vanaf 0,50 per kilometer, ingaande >10 km buiten 7824.
- Bij een langere reistijd dan 1.5 uur ben ik te boeken voor een tijdsblok vanaf 3 uur. 
- Shoot op locatie of studio. Studio is gevestigd in Emmen. Mocht een bepaald concept mooier passen in een studio, zal ik dit eerlijk aangeven.
- MUA(H) is bij te boeken, laat weten wat je wenst, dan kan ik kijken in mijn netwerk wie wil samenwerken. MUA(H) bepaald meerprijs boven op het uurtariefMeer informatie of heb je een te gek idee? Neem hier contact met mij op. 

Prijs geldend vanaf 15-08-2022 en dient voorafgaande de shoot te zijn overgemaakt.


TERUG NAAR BOVEN